Parametre shades

Parametre shades

De unieke Parametre® Shades mogen niet in de collectie raamdecoratie van Linde Interieurs ontbreken. Parametre® Shades kunnen dankzij het bijzondere uitgestanste patroon ter decoratie worden toegepast bij het raam of als roomdivider. Dit zorgt voor een unieke look voor iedere kamer. Linde Interieurs is officiële dealer van Parametre® Shades en verzorgt niet alleen het advies, maar ook de montage van jouw nieuwe raamdecoratie op maat. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina of kom naar onze showroom in Nieuwerkerk aan de IJssel.

Lichtgewicht raamdecoratie

De Parametre® Shades zijn gemaakt van bijzonder 3D lichtgewicht polyester materiaal met een uitgestanst patroon. Dit zorgt voor een speels en decoratief effect. Er zijn verschillende tinten verkrijgbaar, van licht tot donker, zodat er voor ieder interieur wat wils is. Je kunt de Parametre® Shades bovendien combineren met Duette® shades of Plissé gordijnen voor extra zonwering. Op die manier heb je een uniek en functioneel product. Of gebruik de Parametre® Shades als roomdivider voor bijvoorbeeld het afscheiden van je werkplek van de woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Advies of offerte aanvragen

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor Parametre® Shades voor jouw interieur? Klik op een product en vraag een offerte aan. Of kom naar de winkel in Nieuwerkerk aan de IJssel (omgeving Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle aan de IJssel) en wij helpen je graag verder. Bij ons kun je terecht voor een compleet interieuradvies en de montage van jouw raamdecoratie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
© Linde Interieurs 2019