Folds - vouwgordijnen

Totaal € 0,00

Omschrijving

De JASNO folds zijn anders dan je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier en leverbaar in een mooie selectie van natuurlijke kleuren. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. 

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij onze shutters, jaloezieën en verticale lamellen. 

Omschrijving

Met JASNO folds haal je een stukje Dutch Design in huis. JASNO gaf studio Daphna Laurens de opdracht om na te denken over het vernieuwen van bestaande raamdecoratie. De JASNO folds zijn het resultaat van deze samenwerking. Kenmerkend is het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp. Helemaal passend bij de JASNO stijl.

Studio Daphna Laurens ontwerpt en produceert karakteristieke producten die bestaan uit een combinatie van geometrische vormen, natuurlijke materialen en kleuren. De Tafelstukken zijn waarschijnlijk de beroemdste ontwerpen van studio Daphna Laurens.

Pluspunten van de JASNO folds:

  • Textiel: het geweven papier heeft een hoge mate van kleurechtheid.
  • De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC.
  • Bovenbak: het textiel is netjes in de bovenbak weggewerkt, dus zonder gebruik te maken van klittenband. Dit geeft een strak resultaat.
  • Bediening van de vouwgordijnen: aan de bedieningsketting wordt de unieke JASNO kindveilige hanger gemonteerd. Deze snijdt de ketting door wanneer er druk op de lus komt.
    Ook is het mogelijk om de folds op afstand te bedienen met Somfy bediening. Ideaal voor lastig bereikbare ramen of voor het gelijktijdig bedienen van meerdere vouwgordijnen!
  • Design: de unieke knopjes op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven tegelijkertijd de folds een echte design uitstraling. 
  • Volant: de folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring.
  • Afwerking: de zijkanten zijn afgewerkt met transparante PU, om rafelen te voorkomen.
  • Afmetingen: folds zijn maximaal 3.20m hoog en 2.40m breed, minimaal 50cm hoog en 37cm breed.
© Linde Interieurs 2019