Merk logo

Bonaparte tapijt kun je kopen bij Linde Interieurs in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Bij Linde Interieurs draait het om jou en jouw behoeften, we hebben het immers over jouw thuis. Daarom is maatwerk belangrijk en dat is mogelijk met tapijt van Bonaparte. Onze adviseurs helpen jou de combinatie te maken tussen milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur. Kom gerust eens langs bij ons in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Linde Interieurs!

Bonaparte kamerbreed tapijt bij Linde Interieurs

Linde Interieurs maakt van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of liever een romantische stijl neerzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie van Bonaparte? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij Linde Interieurs geven we je graag advies!


Maak een afspraak

Vloerkleed op maat in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Ooit nagedacht over het effect van een Bonaparte vloerkleed in jouw woonkamer? Je maakt de ruimte in een spreekwoordelijke handomdraai warmer en zachter. Linde Interieurs helpt je jouw oog voor detail te laten zien met een sierlijk afgewerkte tapijtrand. Of combineer de kleuren uit je interieur in één tapijt.


Inspiratie van Linde Interieurs

Bonaparte voor elke kamer

Linde Interieurs helpt je aan stijlvol tapijt op de trap, in de volledige kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. De koffie staat klaar op ons adres in Nieuwerkerk aan den IJssel.


Neem contact op met Linde Interieurs

Kom naar Linde Interieurs in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel voor Bonaparte:

- Tapijt (kamerbreed)
- Vloerkleed op maat
- Tapijt op de trap