Merk logo

Gordijnen van De Ploeg kun je kopen bij Linde Interieurs in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel

De Ploeg ontwikkelt unieke en hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen. De Ploeg is een internationaal topmerk dat bekend staat om de kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Daarnaast gaat het merk voor duurzame productie met eerlijke materialen. De hoogwaardige kwaliteit kenmerkt ook Linde Interieurs.Bezoek ons in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Linde Interieurs!

De Ploeg gordijnstoffen bij Linde Interieurs

Een mooi lichtspel, subtiele details of opvallende accenten. Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van De Ploeg zit er altijd wel een stof tussen die bij jou past. Daarnaast heb je de keuze uit transparante stoffen en gesloten stoffen, voor een mooi lichteffect. Welke sfeer creëer jij in huis?


Maak een afspraak

De Ploeg meubel- en gordijnstoffen bij Linde Interieurs

Met De Ploeg maak je eenvoudig talloze combinaties tussen de meubel- en gordijnstoffen. Denk aan een effen bekleding voor een sofa, vrolijke kussens en een bijpassende print op de gordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de sfeer niet te evenaren! Linde Interieurs geeft graag interieuradvies bij jouw woning. Wanneer ontmoeten we je in Nieuwerkerk aan den IJssel?


Inspiratie meubel- en gordijnstoffen

De Ploeg meubelstoffen

De Ploeg werkt samen met verschillende soorten meubelmerken zoals Rolf Benz, Artifort®, HAVEE, Erpo, Skalma en Leolux. Kortom, ontwerpen met topmerken! Linde Interieurs helpt je graag bij de zoektocht naar de mooiste materialen en dessins bij jouw interieur. In het uitgebreide assortiment meubelstoffen vind je zeker een perfecte optie voor jouw woonstijl. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.


Neem contact op met Linde Interieurs

Linde Interieurs in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel voor De Ploeg:

- Meubelstoffen

- Gordijnstoffen