Merk logo

Vadain gordijnen kun je kopen bij Linde Interieurs in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Vadain zet de kwaliteit van gordijnen en vouwgordijnen bovenaan. Mede daarom produceert Vadain hoogwaardige stoffen in eigen ateliers. Het resultaat is een gevarieerde collectie zachte raambekleding voor elke woonstijl. Linde Interieurs in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel heeft dit merk in de collectie.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Linde Interieurs

Vadain raamdecoratie bij Linde Interieurs

Vadain heeft een veelzijdige collectie met gordijnstoffen, waarvan de mooiste gordijnen en vouwgordijnen in de eigen ateliers worden gemaakt. Je bent verzekert van hoge kwaliteit raambekleding, die niet alleen op maat gemaakt wordt, maar ook nog eens compleet naar wens is.Van modern of klassiek tot robuust of speels. Linde Interieurs adviseert je graag over de mooiste stoffen en designs bij jouw interieur.


Maak een afspraak

Vadain heeft gevoel voor stijl en sfeer


Ieder voor- en najaar brengt Vadain een trendy collectie gordijnstoffen uit. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Het uitgebreide assortiment biedt voor iedere woonstijl sfeervolle kleurcombinaties. Je vindt de meest actuele collectie bij Linde Interieurs in Nieuwerkerk aan den IJssel


Vadain raambekleding: trendy en veelzijdig

Vadain staat bekend om haar veelzijdige stoffencollecties. Van modern en klassiek tot robuust en speels. Alles is mogelijk. Welke woonstijl je ook hebt, er is altijd een een gordijn of vouwgordijn die past bij jouw woonwensen. Twee keer per jaar brengt Vadain een nieuwe, tijdloze collectie. Linde Interieurs adviseert je graag over de mooiste stoffen en dessins, die passen in jouw interieur.


Neem contact op met Linde Interieurs voor meer informatie

Vadain gordijnen op maat

Vadain maakt raamdecoratie volledig op maat en naar wens! Wil je een enkele plooi of een wave? Of ga je juist voor een strak paneelgordijn: alles is mogelijk. Net als Vadain gaat ook Linde Interieurs voor maatwerk en zorgt ervoor dat jouw raambekleding een eyecatcher in huis wordt. Ben je benieuwd naar de nieuwste collectie van Vadain? Bekijk dan alle stoffen van Vadain in de showroom van Linde Interieurs in Nieuwerkerk aan den IJssel.


"Net als Vadain gaat ook Linde Interieurs voor maatwerk"Linde Interieurs in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Capelle aan den IJssel, voor al jouw Vadain:

- Plooigordijnen
- Vouwgordijnen
- Ringgordijnen
- Wavegordijnen
- Paneelgordijnen
- Gevoerde gordijnen
- Vlamvertragende gordijnen
- Gordijnen met bijzondere confectie