Swings - Verticale lamellen

Totaal € 0,00

Omschrijving

JASNO swings zijn sfeervolle en praktische raambekleding voor onder andere ramen in de woonkamer, keuken of kantoor. Ze zijn ook ideaal als roomdivider. Uniek aan onze swings is dat je ze in verschillende standen kunt zetten. De lamellen worden namelijk met één ketting om-en-om in beweging gebracht. Zo ontstaat er een mooi harmonieus en verrassend 3D effect. Spelen met licht wordt nu nog leuker!

Omschrijving

JASNO swings zijn dus niet zomaar verticale lamellen. Dankzij het unieke en originele om-en-om draaisysteem, haal je een typisch JASNO product in huis. Met een passie voor perfectie en oog voor detail blazen wij lamellen nieuw leven in. Inmiddels bekroond met een iF Award en een GIO Award voor het onderscheidende design!

Kies uit het mooie palet van trendy en basic interieurkleuren en stoffen, of ga juist voor contrast en kies voor twee verschillende kleuren lamellen die om en om bewegen. Met de keuze uit diverse opties, worden swings, net als onze shutters, jaloezieën en vouwgordijnen, op maat gemaakt. 

De JASNO swings zijn er in diverse transparanties en materialen. In iedere ruimte kun je zo het gewenste lichteffect creëren en privacy bereiken met verticale lamellen. Voor een bijzonder effect combineer je textiel en kunststof in één rail.

Pluspunten van de JASNO swings:

  • Materiaal: lamellen gemaakt van een luxe polyester stof of kunststof.
  • Kleuren: 47 kleuren en patronen, van ivoorwit tot diepzwart, van olijfgroen tot zilverkleurig.
  • Lamelbreedtes: 89 of 127mm.
  • Privacy: leverbaar in 3 transparantie opties, van weinig inkijk tot veel lichtinval.
  • Bovenrail: de afgeronde rail is er in 2 chique kleuren: mat wit óf mat aluminium. Swings zijn ook leverbaar zonder het om-en-om draaisysteem.
  • Bedieningsketting: een lichtgrijze stoere ketting die bij elke lamelkleur past. Deze is voorzien van een kindveilig breek-systeem, dat openspringt wanneer er druk op komt.
  • Koord: is lichtgrijs om de lamellen naar links of rechts te verschuiven. Deze wordt geleverd met een kindveiligehanger die het koord doorsnijdt als er gewicht in de lus komt te hangen.
  • Gewicht: een gewicht onderin de lamellen van luxe polyester stof zorgt ervoor dat de swings zo min mogelijk wapperen. Het gewicht is omhuld door textiel en doordat het gestikt is, krijgt het een robuuste look.
  • Maatwerk: door de strakke uitstraling zijn de swings zeer geschikt voor grote ramen. Bijvoorbeeld voor schuifdeuren, thuis of op kantoor. Maar ook in een hotel of vakantiehuis komen swings prachtig tot hun recht. Altijd en overal op maat gemaakt.
  • Afmetingen: swings zijn maximaal 4m hoog en 5.75m breed, minimaal 1m hoog en 30cm breed.

 

© Linde Interieurs 2019