Duette® Color on Demand Shades Sunway

Totaal € 0,00

Omschrijving

De stof van deze collectie is leverbaar in een lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteit. In de presentatiebox zit een kleurenwaaier met ruim 800 kleurstalen. Daaruit kies je de kleur die het best bij je interieur past. Uit de ruim 800 stalen/kleuren hebben we 48 kleuren geselecteerd. Deze 48 kleuren zijn geprint op zowel de lichtdoorlatende als de verduisterende stofkwaliteit. Zo krijg je een goede indruk van hoe de kleur van de staal er uiteindelijk uitziet op de beide stofkwaliteiten.

Omschrijving

De stofstalen zijn gebundeld in swatches.
De stalenswatches zijn ingedeeld in naturel kleuren, trendkleuren, donkere kleuren en felle kleuren.

Nieuwe Plooibreedte
Ook de plooibreedte is nieuw en uniek: 45 mm. Dit is een mooie aanvulling op de bestaande collectie met 25 mm, 32 mm en 64 mm plooibreedte.

Beklede bovenrail en onderlat
De bovenrail en onderlat worden standaard bekleed met dezelfde stof als die van de Duette® Shade, waardoor de hardware volledig geïntegreerd wordt in het product.

Eindeloze mogelijkheden!
Deze unieke collectie biedt u eindeloze mogelijkheden! Voor ieder interieur is er een passende kleur, van fraaie naturellen tot frisse felle kleuren voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Met de kleurenwaaier kunt u eenvoudig de kleur van de Duette® Shade afstemmen op uw muurkleur, de kleur van uw bank of van de kussens en andere accessoires.

Kies voor een lichtdoorlatende stof voor uw woonkamer en een verduisterende stofkwaliteit voor de slaapkamer. De achterzijde van de Duette® Shade is wit, voor een uniform beeld vanaf de buitenzijde.

© Linde Interieurs 2019