Raamdecoratie

Raamdecoratie

Iedere woning is anders. En daarom past ook niet dezelfde soort raamdecoratie bij iedere woning. Ga je binnenkort verhuizen of ben je je huis aan het herinrichten en heb je nieuwe raambekleding nodig? Of wil je je nieuwe kantoor of winkelinrichten? Linde Interieurs adviseert en monteert jouw nieuwe raamdecoratie van a tot z. Dankzij onze brede en unieke collectie van topmerken hebben wij altijd het juiste product dat past bij jouw interieur en wensen. 


Bekijk op deze pagina alvast een selectie van ons aanbod. Vraag een interieuradvies aan of kom naar de winkel in Nieuwerkerk aan de IJssel en wij helpen je graag verder!

Een brede & unieke collectie

Linde Interieurs onderscheidt zich door een brede en unieke collectie raambekleding. Zo kun je bij ons terecht voor de collecties van topmerken zoals SUNWAY®, Luxaflex en Jasno. Op zoek naar elektrische raamdecoratie? Ook daarvoor ben je in onze raamdecoratie winkel aan het juiste adres. Denk ook aan raambekleding van verschillende materialen. Van woodweave blinds tot aluminium jaloezieën: in onze collectie vind je het allemaal. Wij maken bovendien alle raamdecoratie op maat!

Jouw raambekleding in 4 stappen

Bij Linde Interieurs kun je je raambekleding op maat in 4 stappen bestellen:


- Kom naar onze winkel in Nieuwerkerk aan de IJssel of maak een afspraak voor een interieuradvies. 
- Wij plannen zo snel mogelijk een vrijblijvende meetafspraak en adviseren je over de best passende raamdecoratie.
- We bestellen de gewenste raambekleding.
- Onze eigen monteurs komen de raambekleding bij jou monteren.

Naast raamdecoratie kun je bij ons onder andere ook terecht voor vloeren, entreematten, karpetten, verf en trapbekleding. Laat onze creatieve adviseurs je inspireren!

Onze raamdecoratie showroom

Je vindt de showroom van Linde Interieurs in Nieuwerkerk aan de IJssel. Ideaal als je op zoek bent naar raambekleding in de regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle aan de IJssel. De medewerkers van Linde Interieurs staan klaar om je te verder te helpen. Ons team verzorgt het advies, de planning en de montage van raamdecoratie tot in de puntjes. Daar kun je op rekenen!

© Linde Interieurs 2019