Houten jaloezieën

Totaal € 180,00

Omschrijving

JASNO blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze lamellen gemaakt van het duurzame Paulownia hout laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. Het verschil met shutters? De lamellen trek je omhoog of kantel je door middel van bedieningskoorden.

Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze jaloezieën passen altijd in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

Omschrijving

Creëer je eigen stijl met JASNO blinds

Je kunt met onze blinds letterlijk alle kanten op. JASNO blinds in een lakkleur zijn maximaal 308 cm breed en 304 cm hoog. Wil je ze in een beitskleur of met matte olielaag, dan is de maximale breedte 244 cm en de maximale hoogte 304 cm.

Personaliseer je blind en kies uit:

  • Verschillende lak- en beitskleuren uit de JASNO-collectie, dezelfde trendy interieurkleuren als de shutters. Of laat de blinds lakken met een matte olie voor een nog natuurlijker resultaat.
  • Nieuw: Ladderband in verschillende breedtes; de smalle band van 10mm, standaard (25mm) of extra breed (38mm).
  • Ladderkoord met standaard ponsgaten of de unieke privacy-uitvoering waarbij de ladderkoorden aan de voor-en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend en bieden nog meer privacy.
  • Lamelbreedte 50 of 63 mm.
  • Nieuw: Onze blinds zijn ook gemotoriseerd verkrijgbaar, zowel met ladderkoord als met ladderband!

Wat kosten jaloezieën?

Blinds zijn leverbaar vanaf €180,- per m2. Voor een nauwkeurige offerte ben je bij ons aan het juiste adres. Wij komen altijd bij je thuis, zodat je verzekerd bent van goed advies én perfect gemonteerde raambekleding.

© Linde Interieurs 2019