Nubus

Totaal € 0,00

Omschrijving

Nubus® is leverbaar als paneel- en rolgordijn en wordt gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Maak kennis met de nieuwe eyecatcher in uw interieur!

Er zijn 2 modellen:

Nubus Rolgordijn:
Het Nubus® rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. Bent u op zoek naar een unieke raambekleding met een chique uitstraling? Dan is het Nubus® rolgordijn een uitstekende keuze. Het Nubus® rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met metalen kettingbediening, pearlchrome designsteunen en een aluminium onderlat.

Nubus Paneelgordijn:
De Nubus® paneelgordijnen zijn de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen of schuifpuien. Ze geven uw interieur een prachtige moderne look & feel. Bovendien creëert u, door de grote variatie- en combinatiemogelijkheden in kleur, meteen uw eigen unieke sfeer. En wat dacht u van een paneelgordijnen als room divider? Een afgescheiden werkplek was nog nooit zo eenvoudig.

Speel met kleuren en dessins
Kleur is bepalend voor sfeer en warmte in huis. Gaat u voor subtiel of kiest u liever een pittig kleuraccent voor uw Nubus® Shade? Ook met de dessins bent u vrij om naar hartenlust met kleur te variëren. Er zijn moderne geometrische patronen, maar er is ook een mooie natuurlijke print met takken. Het is mogelijk om te kiezen voor een afwijkende baan in uw Nubus® rolgordijn of paneelgordijn. Ook kunt u een afwijkend paneel in uw paneelgordijn integreren. Dat kan een afwijkende kleur zijn, of een dessin. Er zijn talloze mogelijkheden om uw perfecte Nubus® Shade samen te stellen.

© Linde Interieurs 2019