Vouwgordijnen

Totaal € 0,00

Omschrijving

SUNWAY® meets Kendix, dat is het concept waarop de nieuwe SUNWAY® vouwgordijncollectie op gebaseerd is.

SUNWAY® is van oudsher dé specialist op het gebied van vouwgordijnen en Kendix ontwikkelaar en producten van hoogwaardige gordijnstoffen. Beide bedrijven zijn ruim 50 jaar specialist in hun vakgebied.
Samen zorgen wij voor het perfecte vouwgordijn: exclusieve en kwalitatief prachtige gordijnstoffen, met intense kleuren en prachtige dessins, als basis voor een vouwgordijn, technisch en esthetisch perfect tot in detail.
Prachtig is natuurlijk ook de combinatie van een SUNWAY® vouwgordijn met een bijpassend, of juist contrasterend gordijn uit de Kendix gordijncollectie.

Omschrijving

Modellen & bedieningen
SUNWAY® biedt 3 modellen vouwgordijnen met verschillende bedieningsopties.
Zo kunt u kiezen voor een Top-Down optie, waarbij het vouwgordijn van boven naar beneden of van beneden naar boven kan worden bediend.
Een elektrische bediening behoort ook tot de mogelijkheden.

Nieuw: SmartCord® bediening
Nieuw en innovatief is de SmartCord® bedieningsoptie. De stof hangt hier onder een moderne, zichtbare bovenrail en het vouwgordijn wordt bediend door middel van een intrekbaar koord: vernieuwend, praktisch en bovendien kindveilig. SUNWAY® is de eerste en vooralsnog enige leverancier die de SmartCord® bedieningsoptie voor vouwgordijnen aanbiedt.

© Linde Interieurs 2019