Besouw

Besouw

Besouw levert vloerkleden, karpetten en tapijt met een perfecte afwerking. Een merk met meer dan 180 jaar ervaring in het vak. Een familiebedrijf dat van oorsprong in Goirle werd opgericht. Ze weten wat belangrijk is als het gaat om vloerbekleding en ze blijven bovendien innoveren. Want ook als het om vloerbekleding gaat kun je niet achterblijven. Linde Interieurs is trotse dealer van Besouw en levert en legt het tapijt perfect op maat in jouw woning of bedrijfspand. Ook op het gebied van de Besouw vloerkleden en parketten kunnen we je van uitgebreid advies voorzien. Ontdek onze online collectie of kom naar onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel, nabij Rotterdam.

Verschillende structuren en kleuren

Of je nu op zoek bent naar een tapijt met een hele natuurlijke uitstraling of juist een strak tapijt in een moderne kleur, in de collectie van Besouw vind je het allemaal. In de jaren ‘60 ontwikkelde Besouw in samenwerking met industrieel ontwerper Benno Premsela het bekende lusjestapijt. Een tapijt dat in hoogpolige vorm verkrijgbaar is en daardoor nog steeds zeer gewild. Naast het tapijt zijn de Besouw karpetten ook erg in trek. Bijzonder zijn de karpetten met een ‘silk’ afwerking waardoor een mooie glans ontstaat. En ook slas het gaat om de Besouw vloerkleden is er volop keuze.

Vraag een offerte aan of kom naar onze winkel

Op deze pagina kun je een deel van onze collectie van het merk Besouw bekijken. Per product kun je de specifieke eigenschappen zien en naar wens een offerte aanvragen. Wij kunnen de producten op maat leveren. Om nog meer indruk te krijgen van onze collectie kun je ook naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel komen (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle). Onze interieurspecialisten staan daar klaar om je van het beste advies te voorzien. Wil je een compleet interieuradvies? Ook dat is mogelijk. Wij laten jouw interieur stralen!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019