Orac

Orac

Ben je op zoek naar een unieke manier om een wand te bekleden? Dan zit je bij het merk Orac zeker goed. Wij zijn trotse dealer van dit merk en weten hoe je 3D wandbekleding het beste in een interieur kunt toepassen. Daarnaast levert Orac sierlijsten en plinten voor de perfecte afwerking van plafonds en vloeren. Ook daar kunnen wij creatief advies over geven. Wij zijn een totaalpartner op het gebied van interieur die niet alleen adviseren maar ook op maat maken en installeren. Ontdek de producten van Orac, vraag een offerte aan of kom langs in onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Unieke 3D wandbekleding

Schilder je iedere muur in dezelfde kleur of één wand in een andere kleur. Of ga je voor de unieke 3D wandbekleding van het merk Orac? Op die manier kun je een wand extra laten opvallen. De wandbekleding kan in iedere kleur geschilderd worden en een echt statement maken in een interieur. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer of het toilet! Ontdek de mogelijkheden en laat je adviseren door de specialisten van Linde Interieurs over de wandbekleding die het beste in het interieur past.

Orac sierlijsten & plinten

Alles draait om de afwerking. Het plafond kun je afwerken met de mooie Orac sierlijsten en de vloer met de onverwoestbare Orac plinten die gemaakt zijn van duropolymer. Wij verwerken deze niet voor niets in bijna al onze vloeren. Het zijn niet alleen mooie plinten, maar kunnen ook niet beschadigen. Kwaliteit waar je op kunt rekenen.

Wil je meer informatie of advies over de producten van het merk Orac? Neem contact op of kom langs in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel (vlakbij Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle). Wij staan klaar om je verder te helpen met het perfecte interieur!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019