Pvc

Pvc

Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer. En dat is natuurlijk niet voor niets zo. Een PVC vloer heeft veel voordelen. Zo is deze vloer onderhoudsarm, zorgt het voor demping van geluid en is het PVC laminaat te leggen in vele patronen zoals visgraat, blokken of andere patronen. Alles is mogelijk en deze vloer is breed toepasbaar: in huis, maar ook in je winkel- of kantoorpand.


Linde Interieurs kan je uitgebreid adviseren over de PVC vloer die het beste past bij jouw interieur. Bestel je de vloer bij Linde Interieurs, dan komen onze eigen monteurs het bovendien leggen. Vraag een interieuradvies aan of kom naar de winkel in Nieuwerkerk aan de IJssel en wij helpen je graag verder!

Wat is een PVC vloer?

Eerst even terug naar de basis: wat is een PVC vloer eigenlijk? Een PVC vloer is een vloer die wordt gemaakt van kunststof, bestaande uit verschillende lagen polyvinylchloride, afgewerkt met een bovenlaag van polyurethaan (PU). Ondanks dat de vloer houtvrij is, is deze dankzij de huidige technieken bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De houtstructuur is in sommige PVC vloeren zelfs tastbaar aanwezig. De vloer bestaat uit kunststof planken die in verschillende patronen gelegd kunnen worden. Denk aan PVC visgraat of de Hongaarse punt.

Topkwaliteit & breed toepasbaar

Bij Linde Interieurs kun je terecht voor PVC laminaat van het topmerk Therdex. Vloeren met een mooie matte afwerking, met de uitstraling van een echte houten vloer en met 15 jaar garantie. De PVC vloeren zijn onderhoudsarm en heel breed toepasbaar. Denk aan de woonkamer, keuken of badkamer. Maar ook in winkels, kantoren, in de zorg, het onderwijs of showrooms. Wij leveren én monteren een kwalitatieve PVC vloer op maat.

Totaaladvies van Linde Interieurs

Ben je op zoek naar een PVC vloer in Rotterdam of omgeving? Dan zit je bij Linde Interieurs zeker goed. Bezoek onze showroom in Nieuwerkerk aan de IJssel (omgeving Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle aan de IJssel), waar onze medewerkers je graag verder helpen. Of neem contact op voor een offerte of een vrijblijvend interieuradvies. Wij helpen je graag om de perfecte vloer te vinden.

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019