Jasno

Jasno

Met raamdecoratie van het merk JASNO ben je altijd verzekerd van maatwerk in een zeer hoge kwaliteit. Linde Interieurs is inmiddels al meer dan 10 jaar dealer van dit merk en we we kunnen de JASNO raamdecoratie dan ook perfect adviseren en monteren. Bij ons kun je onder andere terecht voor shutters en houten jaloezieën van dit topmerk. Wil je weten welke JASNO raamdecoratie het beste bij je interieur past? Ook daarin kunnen wij adviseren. Heb je naast de raamdecoratie ook advies nodig over bijvoorbeeld de kleuren van de muur of de vloer? Maak dan gebruik van ons interieuradvies.

Verschillende JASNO producten

Bij Linde Interieur kun je terecht voor een breed assortiment van JASNO. Wil je stijlvolle raamdecoratie, waarbij je de lichtinval goed kunt regelen? Dan zijn de JASNO Shutters een aanrader, waarbij de Primewood shutters zeer populair zijn. Maar de JASNO Blinds ofwel jaloezieën zijn ook stijlvol, functioneel en te combineren met ieder interieur. 

Advies nodig?

Linde Interieurs kan je uitgebreid adviseren over de best passende JASNO raamdecoratie voor de ruimtes in jouw woning of bedrijfspand. De jarenlange ervaring met dit merk zorgt ervoor dat we inmiddels veel kennis hebben. Wij leveren de raamdecoratie bovendien geheel op maat. Vraag gerust een offerte aan of kom naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (nabij Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle aan den IJssel) waar onze medewerkers je graag verder helpen om de meest ideale raamdecoratie te vinden.

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019