Plisse shades

Plisse shades

Plissé gordijnen nemen steeds meer toe aan populariteit en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Ze hebben een elegante, tijdloze uitstraling en kunnen voor ieder kozijn passend gemaakt worden. Plisségordijnen hebben bovendien een isolerende werking en zijn daardoor energiebesparend. Genoeg redenen om te kiezen voor deze raamdecoratie. En wij kunnen deze volledig op maat maken en monteren. Ontdek de collectie op deze pagina of kom naar onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle) en laat je adviseren door onze interieurspecialisten.

Wat zijn plisségordijnen?

Eerst even een stapje terug, wat zijn plisségordijnen eigenlijk? Plisségordijnen bestaan uit strak gevouwen, geplooide stoffen. Deze gordijnen boven naar beneden uitvouwen of van boven naar beneden én van beneden naar boven. De plisségordijnen kunnen volledig op maat en voor alle raamvormen, dus ook afwijkende raamvormen, gemaakt worden. Denk aan schuine, ronde of driehoekige ramen. Daarnaast is er veel keuze als het gaat om kleuren. Zo zijn de natuurlijke en zwarte tinten heel populair. En wat dacht je van gordijnen die je vanaf je telefoon kunt bedienen? Dat is mogelijk met behulp van de Homey Home Automation Controller.

Welke plisségordijnen kiezen?

Wil je weten welke plisségordijnen het beste bij het interieur passen? Geen nood, de specialisten van Linde Interieurs staan klaar om advies te geven. Zo kom je misschien wel op ideeën waar je in eerste instantie niet aan gedacht had. Neem contact op voor een offerte of kom naar onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij helpen je graag verder om de juiste raamdecoratie te vinden. En wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een compleet interieuradvies? Linde Interieurs is dé interieurspecialist die adviseert en installeert!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019