Cachet

Cachet

Laat je verleiden door CACHET

Ontdek de magie van deze unieke stoffen en spraakmakende dessins. CACHET is een high-end collectie, boordevol stoffen met een extra toegevoegde waarde. Het is een collectie om mee te “shinen”, een collectie met extra veel glans! Ben je op zoek naar echte parels voor in jouw interieur? In de CACHET collectie zijn deze parels te vinden!

Luxe & Stijlvol

De vormen, levendige kleuren en uitingen in textuur en prints in de mode en interieur zijn een grote inspiratie geweest voor deze collectie. De nadruk ligt op de zachte en natuurlijke stoffen, unieke materialen en speciale eigenschappen zoals bijvoorbeeld een extra hoge isolatiewaarde. Met deze unieke dessins en tijdloze uni’s zit er voor iedereen iets speciaals tussen!

Ontdek de CACHET lijn en laat je inspireren!

Om een goede indruk te krijgen van de Cachet collectie kun je ook naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel komen (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle). Onze interieurspecialisten staan daar klaar om je van het beste advies te voorzien. Wil je een compleet interieuradvies? Ook dat is mogelijk. Wij laten jouw interieur stralen!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019