Erfal

Erfal

Het merk Erfal is een uniek merk op het gebied van raamdecoratie. Dit merk vind je niet overal terug en dat maakt het juist zo bijzonder. Ze hebben een brede collectie met verschillende soorten raamdecoratie. Daarnaast leveren ze gemotoriseerde raamdecoratie. Wij zijn dealer van Erfal en kunnen je dan ook alles over dit merk vertellen. Ontdek de collectie, vraag een offerte aan of kom gerust naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (nabij Rotterdam) zodat we je uitgebreid kunnen adviseren. Ook voor een compleet interieuradvies ben je bij ons aan het juiste adres.

Een brede collectie

Erfal heeft een hele brede collectie raamdecoratie met voor iedere ruimte de juiste oplossing. Denk aan horizontale jaloezieën, duettes, rolgordijnen, plisségordijnen en lamellen. Veel producten zijn bovendien in speciale vormen verkrijgbaar en je kunt ook kiezen voor gemotoriseerde raamdecoratie. Vooral dat laatste wordt steeds populairder.  De interieurspecialisten van Linde Interieurs kunnen kijken wat het beste past bij de ramen én bij het interieur en de Erfal raamdecoratie op maat leveren én monteren. Service van a tot z: daar kun je op rekenen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de producten van het merk Erfal? Schroom dan niet om contact op te nemen. Maar nog makkelijk: breng een bezoek aan onze winkel en showroom nabij Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, dus ook in de buurt van Nesselande, Gouda en Capelle. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis over de producten van Erfal en kunnen je hierdoor goed adviseren wat de beste oplossing is. Linde Interieurs is dé interieurspecialist met unieke raamdecoratie voor jouw woning of bedrijfspand.

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019