Wood & Washi

Wood & Washi

Wood en Washi heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt als specialist voor een nieuw soort interieurdesign. Met innovatieve ideeën, de hoogste ambachtelijke kwaliteit, jarenlange ervaring en de samenwerking met internationale kunstenaars verlegt Wood & Washi de grenzen. Transparantie, puristisch design en maximale flexibiliteit zijn kenmerken voor de hoogwaardige raam- en interieurdecoratie die zij in Groningen voor jou produceren.

Wood & Washi is een zeer exquise vorm van raambekleding

Het Japanse papier brengt transparantie, een prachtige filtering van het licht en de natuurlijke vezels van de moerbeiboom zorgen voor fascinerende structuren. Daarnaast heeft Nederlands design gezorgd voor vele unieke toepassingen. Denk aan rolgordijnen zoals Rollo Shades, Panel Shades met een decoratieve vlakverdeling door middel van baleinen en het exclusieve en duidelijk zichtbare ophangsysteem Kaiten.

Of  de Flow, een nieuw systeem die de doeken onafhankelijk van elkaar in verticale richting laat bewegen. Hiermee kunt u delen van het raam onbedekt of bedekt laten. De banners zijn ook in speciale vormen verkrijgbaar, u kunt de Rollo’s en panelen van een eigen print voorzien en er zijn individuele oplossingen mogelijk.

Vraag een offerte aan of kom naar onze winkel

Op deze pagina kun je een deel van onze collectie van het merk Wood & washi bekijken. Per product kun je de specifieke eigenschappen zien en naar wens een offerte aanvragen. Wij kunnen de producten op maat leveren. Om nog meer indruk te krijgen van onze collectie kun je ook naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel komen (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle). Onze interieurspecialisten staan daar klaar om je van het beste advies te voorzien. Wil je een compleet interieuradvies? Ook dat is mogelijk. Wij laten jouw interieur stralen!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019