Interstil

Interstil

Maak van uw raam uw visitekaartje!

Niets in de ruimte is zo opvallend als de ramen. Ze verbinden ons met onze omgeving en geven ons licht en uitzicht. Met de onderscheidende systemen, gordijnrails en -roedes van Interstil bieden wij voor ieder interieur wat wils.

Elke kamer is anders. Uitgekiende bevestigingssystemen, een uniek aantal steunlengtes, bevestigingsvarianten en functionele speciale componenten alsmede de confectionering zorgen ervoor dat uw interstil-product precies passend, chic en functioneel in uw kamer geïnstalleerd wordt.

Vraag een offerte aan of kom naar onze winkel

Op deze pagina kun je een deel van onze collectie van het merk Interstil bekijken. Per product kun je de specifieke eigenschappen zien en naar wens een offerte aanvragen. Wij kunnen de producten op maat leveren. Om nog meer indruk te krijgen van onze collectie kun je ook naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel komen (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle). Onze interieurspecialisten staan daar klaar om je van het beste advies te voorzien. Wil je een compleet interieuradvies? Ook dat is mogelijk. Wij laten jouw interieur stralen!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019