Shutters

Shutters

Ben je op zoek naar stijlvolle raamdecoratie waarbij je zelf de lichtinval en privacy goed kunt regelen? Dan zijn shutters een hele goede keuze. Je kunt de lamellen van shutters, meestal van hout gemaakt, kantelen en in iedere gewenste stand draaien. Zet ze helemaal open om zo veel zonlicht naar binnen te laten schijnen of juist helemaal dicht voor meer privacy. Bij Linde Interieurs kun je terecht voor houten shutters in alle kleuren en vormen. Shutters op maat voor iedere ruimte! Kom naar onze winkel nabij Rotterdam of vraag online een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Geschikt voor iedere ruimte

Wist jij dat shutters geschikt zijn voor iedere ruimte? Denk aan je woonkamer, (thuis)kantoor of zelfs voor je badkamer. Ze zijn niet alleen sfeervol, maar ook isolerend. En wij kunnen shutters op maat maken voor iedere ruimte. Dankzij de vele kleuren kun je ze matchen aan je interieur. Ga je voor zwarte of witte shutters of juist voor naturel beitstinten? Het is allemaal mogelijk met de houten shutters die je bij Linde Interieurs op maat kunt laten maken.

Houten shutters bestellen

Heb je interesse in de houten shutters van Linde Interieurs? Je kunt online een offerte aanvragen, maar je kunt ook een bezoek brengen aan onze winkel inclusief showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle. Naast houten shutters kun je bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie, verf en vloeren. Wij verzorgen naar wens niet alleen een compleet interieuradvies, maar onze specialisten komen alles ook installeren. De interieurspecialist die alles van a tot z regelt!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019