Silhouette shades

Silhouette shades

De Silhouette Shades van het bekende merk Luxaflex® zijn eigenlijk een kruising tussen rolgordijnen, jaloezieën en in-betweens. De Silhouette Shades bevatten horizontale lamellen, met daartussen een transparante stof. Kantel de lamellen naar wens om meer of minder licht binnen te laten, waarbij het felle licht gefilterd wordt. De Silhouette Shades van Luxaflex® zijn gemaakt van exclusieve stoffen en hebben een luxe uitstraling. Ontdek de mogelijkheden bij Linde Interieurs voor deze bijzondere raamdecoratie.

Exclusieve stoffen, zachte lichtfiltering

Als je op zoek bent naar een manier om het licht van buiten gelijkmatig over de ruimtes te verdelen, dan zijn de Silhouette Shades van Luxaflex® een hele goede keuze. Het is niet alleen een goede oplossing om de lichtinval goed te kunnen bepalen, maar ze zorgen ook voor een luxe uitstraling. Daar zorgen onder andere de exclusieve stoffen voor, die in meerdere kleuren te krijgen zijn. Denk aan zwart en wit, maar ook verschillende bruin- en grijstinten. Samen kijken we naar de beste oplossing die past bij het interieur van de ruimte(s). Wil je een compleet interieuradvies op maat? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Dealer van Luxaflex®

Linde Interieurs is dé dealer van het topmerk Luxaflex® in de omgeving Rotterdam. Kom naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel en wij helpen je graag verder om de juiste Silhouette Shades te vinden. Als je alvast een online offerte wilt aanvragen, kan dat ook. Wij zorgen niet alleen voor Silhouette Shades op maat, maar komen deze ook in de gewenste ruimtes monteren. Service van a tot z! 

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019