Jabo

Jabo

Het merk Jabo kun je het beste kenmerken met het woord ‘authentiek’. De tapijten en karpetten van dit merk zorgen in iedere ruimte voor een karakteristieke uitstraling. Voor het produceren wordt gebruik gemaakt van drie unieke processen: breien, weven en tuften. Linde Interieurs is dealer van het merk Jabo. Wij kunnen de tapijten en karpetten volledig op maat leveren en adviseren wat het mooiste product is in jouw interieur. Wil je een compleet advies over de inrichting van bepaalde ruimtes? Maak dan gebruik van ons interieuradvies. Samen met jou kijken we naar de perfecte inrichting.

Ontdek de collectie van Jabo

Op deze pagina kun je een aantal van de prachtige, authentieke Jabo karpetten zien die wij kunnen leveren. Kies voor een karpet met stoere, grove vezels of juist een strakker geweven versie. Momenteel zijn ronde karpetten en karpetten in afwijkende vormen zoals ‘pebbles’ populair. Wij kunnen de karpetten volledig op maat laten maken naar jouw wensen. Bij het merk Jabo kun je sowieso rekenen op topkwaliteit. Een karpet waar je jarenlang mee vooruit kunt.

Kom naar onze winkel

Via onze website kun je een offerte aanvragen voor een Jabo parket. Maar je kunt ook naar onze winkel en tevens showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel komen. Dus woon je in de regio Rotterdam, Nesselande, Gouda of Capelle, dan zitten wij bij jou in de buurt! Wij helpen je graag verder om het juiste karpet te vinden. Breng authenticiteit terug in je interieur en kies voor een karpet van Jabo!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019