Sunway

Sunway

Voor raamdecoratie van topkwaliteit zit je bij het merk SUNWAY® zeker goed. SUNWAY® is al jarenlang een pionier geweest. Zo brachten zij in 1965 als eerste rolgordijnen op de markt, in 1987 vouwgordijnen en in 1988 hout- en woodweave blinds. Maar daar houden de ontwikkelingen niet bij op. Ze komen steeds weer met unieke en innovatieve producten op de markt zoals de Parametre® shades en het kindveilige SmartCord® vouwgordijn. Linde Interieurs is officiële dealer van dit merk. Wij hebben veel kennis van de producten van dit merk en kunnen je van uitgebreid advies voorzien over de best passende SUNWAY® raamdecoratie.

Een hele brede collectie

Binnen het merk SUNWAY® is er voor ieder interieur passende raamdecoratie te vinden. Van SUNWAY® rolgordijnen tot SUNWAY® jaloezieën of de populaire Duette® Shades: er is voor ieder wel wat wils. De raamdecoratie is vaak in ontzettend veel kleuren verkrijgbaar zodat dit te matchen is aan het interieur. Of kies juist voor een opvallende kleur om er een echte eyecatcher van te maken. Ga voor transparante raambekleding of juist voor een extra zonwerend effect. Weet je niet welke raamdecoratie je het beste kunt kiezen? Geen probleem, daar kunnen we bij helpen. Ook voor een compleet interieuradvies ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen je adviseren

Wat zijn de verschillen tussen de SUNWAY® rolgordijnen, vouwgordijnen, shades, blinds, jaloezieën of paneelgordijnen? Wat is het effect van deze raamdecoratie in iedere ruimte? Dit zijn allemaal vragen waar de specialisten van Linde Interieurs een antwoord op kunnen geven. In onze showroom en winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle) kun je de collectie bekijken en kunnen we laten zien wat de laatste trends zijn. Laat je inspireren en kleed je interieur aan met raamdecoratie op maat van de beste kwaliteit!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019