Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Ben je op zoek naar raamdecoratie waarmee je het daglicht dat binnenkomt goed kunt reguleren? Kijk dan eens naar aluminium jaloezieën. Deze zijn gemaakt van dun materiaal en in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar bij Linde Interieurs. Op die manier kun je ze goed matchen aan je interieur. Wij kunnen je uitgebreid adviseren over de best passende aluminium raamdecoratie voor jouw woning. Wij maken de raamdecoratie op maat en komen deze monteren. Dat is de service van Linde Interieurs.

In veel kleuren & maten


Bij Linde Interieurs kun je terecht voor aluminium jaloezieën in veel kleuren en maten. Denk aan verschillende lamelbreedtes en lamellen met een bijzondere finish zoals suède of een glanzend effect. Qua kleuren kun je denken aan hele moderne kleuren, met veel natureltinten, maar ook opvallende kleuren. In totaal heb je de keuze uit meer dan 250 verschillende soorten jaloezieën. Er moet dus altijd passende aluminium raamdecoratie te vinden zijn. En wij helpen daar graag bij.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor aluminium jaloezieën voor jouw woning? Vraag een offerte aan of kom naar onze winkel in Nieuwerkerk aan de IJssel (omgeving Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle aan de IJssel). Daar hebben wij ook een showroom met aluminium raamdecoratie. Ook interesse in een vloer of verf? Bij ons kun je terecht voor de inrichting van je complete interieur. Zo geven wij ook interieuradvies op maat.

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019