Unilux

Unilux

Unilux is inmiddels een gevestigd merk als het gaat om horren. Want naast raamdecoratie is het belangrijk om goed na te denken over de manier waarop je voldoende kunt ventileren, zonder dat er ongenode insecten naar binnen vliegen. Linde Interieurs levert Unilux horren op maat. Wij kunnen als dealer van Unilux adviseren over de beste oplossing voor jouw ramen en deuren, de gewenste horren leveren én monteren. Een totaaloplossing voor jouw interieur. Vraag een offerte aan of kom gerust langs in onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel voor een compleet advies.

Verschillende soorten horren

Unilux horren zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Van vaste horren tot rol- en plisséhorren. De verschillende soorten horren zorgen ervoor dat je ze perfect kunt afstemmen op kozijnen en de raambekleding. Er zijn ook horren die direct op het glas gemonteerd kunnen worden, ideaal voor kiepramen en deuren. Daarbij kun je kiezen voor een extra zonwerende hor of juist kiezen voor een meer transparante versie. Unilux heeft een hele uitgebreide collectie dus er is volop keuze. De producten worden bovendien rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd, wat zorgt voor snelle levertijden. Tel daarbij op dat ze gebruik maken van gerecycled aluminium en dat je er 5 jaar garantie bij krijgt en er zijn genoeg redenen om te kiezen voor dit merk.

Ontdek de mogelijkheden

Als je bezig bent met mogelijkheden voor raamdecoratie, is het goed om ook eens te kijken naar Unilux horren. Linde Interieurs kan je adviseren wat de beste oplossing is voor jouw ramen en deuren. Kom langs in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel (vlakbij Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle) en we laten je graag zien hoe de Unilux horren een goede aanvulling kunnen zijn.

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019