Catch

Catch

CATCH, bestaande uit zowel gordijnen als ‘harde’ raamdecoratie, staat voor Easy Living. Jong, fris, praktisch en toegankelijk! De eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige stoffen in deze collectie zijn daarom lekker aaibaar en helemaal van nu. Denk aan subtiele kiezeltinten, naturelkleuren en zachte pastels, afgewisseld met sprankelende accentkleuren. CATCH is een mix van druk- en weefstoffen én vlamvertragende stoffen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Mooie, slimme mix

Wij houden van een totaaloplossing voor je raam die mooi en betaalbaar is. Daarom sluit de CATCH harde raamdecoratielijn (dat zijn aluminium en houten jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen) perfect aan bij onze gordijncollectie. Je kunt onze jaloezieën, rol,- vouw,- en plisségordijnen dan ook uitstekend combineren met de CATCH gordijnstoffen. Ideaal, want zo stem je kleur, dessin en structuur mooi op elkaar af en ga je voor een optimale functionaliteit zoals verduistering, geluiddemping of energiebesparing.

Vraag een offerte aan of kom naar onze winkel

Om een goede indruk te krijgen van de Catch collectie kun je ook naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel komen (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle). Onze interieurspecialisten staan daar klaar om je van het beste advies te voorzien. Wil je een compleet interieuradvies? Ook dat is mogelijk. Wij laten jouw interieur stralen!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019