Duette shades

Duette shades

Duettes zijn steeds populairder als raamdecoratie en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Duette gordijnen bestaan uit twee laagjes gevouwen stof. Wanneer je ze optrekt vouwt de stof zich als een harmonica op. De stof van de duettes is zeer isolerend en er zijn geen koordgaatjes zichtbaar. Bij Linde Interieurs kun je onder andere terecht voor de bekende Duette® Shades van Sunway in ontzettend veel kleuren. Weet je niet welke kleur het beste past bij jouw woning? Wij helpen je graag verder, ook met een compleet interieuradvies.

Duette® Shades passen in ieder interieur

Duette® Shades zijn zeer tijdloos en passen in iedere ruimte en in ieder interieur. Naast de collectie Duette® Shades beschikken we bovendien over de Duette® Color on Demand Shades die, zoals de naam al zegt, in ontelbaar veel kleuren verkrijgbaar zijn. Er is een kleurenwaaier met wel 800 kleuren, waar wij de 48 mooiste kleuren van hebben geselecteerd. De stof van deze duettes is in een lichtdoorlatende en verduisterende versie verkrijgbaar. Wij helpen je graag bij de keuze voor duettes die goed passen bij jouw interieur.

Ervaar de duettes

Het mooie effect van de duettes kun je zelf komen ervaren in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel, in de buurt van Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle. Als je op zoek bent naar Duette® Shades in Rotterdam ben je bij ons dus aan het juiste adres. Loop gerust onze showroom binnen en onze medewerkers helpen je graag verder. Maar je kunt ook online een offerte aanvragen voor de duettes. Ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019