Coral

Coral

Wanneer je je huis of kantoor aan het inrichten bent, is het belangrijk om na te denken over een goede deurmat. Een goede deurmat zorgt er namelijk voor dat er geen vuil en/of vocht mee naar binnen genomen wordt. De matten van het merk Forbo Coral zijn van topkwaliteit. Ze zorgen niet alleen voor een stijlvolle entree van je woning of pand, maar ook voor het schoon- en drooghouden van de vloer. De schoonloopsystemen van Forbo Coral stoppen 94% van het vuil en vocht! Ontdek de mogelijkheden bij Linde Interieurs voor een deurmat op maat. Daarnaast kunnen wij naar wens een compleet interieuradvies geven.

Matten in diverse kleuren

De deurmatten van Forbo Coral zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Populair zijn de Forbo Coral Classic en Brush collectie. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende kleur of juist voor een een mat in dezelfde kleur als de vloer voor een rustig geheel. Populair zijn de matten met een natuurlijke uitstraling of de groene tinten. Wil je zowel binnen als buiten een mat? Ook daar zijn mogelijkheden voor. Ze zijn geschikt voor alle entree- en haltypes. Linde Interieurs kan de matten bovendien volledig op maat maken, zodat deze perfect zullen passen.

Bekijken en bestellen

Wij zijn trotse dealer van het merk Forbo Coral en kunnen uitgebreid advies geven over de beste mat voor je bedrijfspand of woning. Vraag online een offerte aan en wij kunnen de deurmat op maat versturen of indien gewenst ter plaatse komen insnijden. Kom gerust naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel voor een advies door onze interieurspecialisten. Zij helpen je graag verder om de mat te vinden die het beste bij het interieur en je wensen past. Altijd een schone entree en hal dankzij de matten van Forbo Coral!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019