De Ploeg

De Ploeg

De Ploeg verrast keer op keer met prachtige collecties gordijnen. De Ploeg gordijnen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen, waarbij de stoffen volledig op elkaar zijn afgestemd. Als je op zoek bent naar kwaliteitsgordijnen die een prachtige aanvulling zijn op je interieur, dan zit je bij De Ploeg zeker goed. Bij Linde Interieurs kun je rekenen op uitstekende service en professionele montage van De Ploeg gordijnen. Wij kunnen je bovendien adviseren welke gordijnen het beste in je interieur passen. Ontdek de mogelijkheden om deze exclusieve gordijnen in jouw interieur te verwerken.

Bijzondere collecties

Iedere collectie De Ploeg gordijnen heeft iets unieks. Van bijzondere materialen tot dessins. De Ploeg denkt met het ontwikkelen van de gordijnstoffen ook verder. De Ploeg Durables is bijvoorbeeld een verantwoorde collectie met aandacht tussen mens, milieu en economie. Laat de gordijnen de eyecatcher zijn van je interieur of laat ze juist opgaan in je interieur. Het is jouw keuze! Maar wij kunnen daar uiteraard bij helpen. Wil je een totaaladvies over bijvoorbeeld de gordijnen, muren en de vloer in bepaalde ruimtes? Klop dan bij ons aan voor een interieuradvies. Wij weten hoe je verschillende ruimtes het beste kunt stylen en houden rekening met jouw wensen.

Ontdek onze showroom

Je kunt stalen van De Ploeg gordijnen ook in het echt komen bekijken en voelen. In Nieuwerkerk aan den IJssel staat namelijk de winkel en showroom van Linde Interieurs. Woon je in de regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle? Dan zitten wij dus in de buurt! De medewerkers staan klaar om je van een uitgebreid advies. Gordijnen op maat voor ieder interieur!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019