Horren

Horren

Voor de ventilatie in huis is het belangrijk om voldoende frisse lucht naar binnen te laten komen. Daarvoor kun je onder andere de ramen een stukje openzetten. Maar insecten kunnen op die manier ook naar binnen vliegen en dat wil je liever niet. De oplossing: horren. Bij Linde Interieurs kun je terecht voor raamhorren op maat. Wij hebben altijd een geschikt product op maat, afgestemd op de kozijnen en raambekleding. Wij kunnen je voorzien van een advies voor je ramen, maar ook voor een compleet interieuradvies ben je bij ons aan het juiste adres.

Raamhorren op maat

Bij Linde Interieurs kun je terecht voor horren die volledig op maat worden gemaakt voor jouw ramen. Voor alle soorten ramen kunnen wij een hor maken. Of dat nu gaat om een draairaam of een dakraam. Wil je een extra zonwerende hor of liever helemaal niet zonwerend? Samen kijken we naar de beste oplossing. Onze eigen monteurs komen de horren bevestigen, zodat deze perfect aansluiten op de ramen. Zo heb je nooit meer last van die vervelende insecten!

Advies nodig?

Heb je een advies nodig voor de horren die het beste passen bij je ramen? Neem dan contact op of breng een bezoek aan onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle). Daar staan onze medewerkers klaar om je het beste advies te geven voor raamhorren die passen bij je interieur en bij je woonwensen. Heb je verf en/of raamdecoratie nodig? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!  

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019