Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Ben je op zoek naar sfeervolle, isolerende raamdecoratie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor vouwgordijnen. Deze zijn in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor ze in ieder interieur passen. Ze zijn bovendien ideaal om te combineren met je gordijnen. Kies voor een natureltint, linnen kleuren, zwart of juist een felle kleur: het kan allemaal. De vouwgordijnen die Linde Interieurs levert en monteert zijn bovendien van topkwaliteit. Hoogwaardige stoffen met intense kleuren en prachtige dessins.

Vouwgordijnen op maat

Bij Linde Interieurs kun je terecht voor vouwgordijnen op maat. Samen kunnen we bekijken wat de beste oplossing is voor de ruimte. Welke kleur en welk type stof. Trendy zijn bijvoorbeeld de linnen stoffen, maar het is afhankelijk van je interieur wat het beste past in de ruimte. De vouwgordijnen kunnen bovendien niet alleen afgestemd worden op het interieur, maar hebben ook een isolerende werking. Genoeg redenen om te kiezen voor deze raambekleding. 

Ontdek de mogelijkheden

Op deze pagina vind je informatie over de vouwgordijnen in de collectie van Linde Interieurs. Maar in onze winkel inclusief showroom nabij Rotterdam kunnen we je nog veel meer vertellen en laten zien over de mogelijkheden. Bezoek ons in Nieuwerkerk aan den IJssel en laat je adviseren door onze specialisten. Wij helpen je graag om de perfecte raamdecoratie te vinden. En voor een totaaladvies voor je interieur kun je ook bij ons terecht. De interieurspecialist die je van a tot z helpt, ook met de montage! Neem contact op, maak een afspraak of kom naar onze winkel en ontdek hoe wij jouw interieur mooier kunnen maken. 

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019