Farrow & Ball

Farrow & Ball

In de verfwereld is Farrow and Ball één van de topmerken en daarom mag deze niet ontbreken in de collectie van Linde Interieurs. De verf heeft een zeer hoge zuiverheid en bevat extreem veel pigment. Het zijn diepe intense kleuren die het licht op een unieke manier absorberen. Je kunt bij Linde Interieurs terecht voor specifiek kleuradvies voor het merk Farrow and Ball. Wij kunnen je met behulp van de Farrow and Ball kleurenkaart laten zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning. Ook voor een compleet interieuradvies kun je bij ons terecht. Ontdek de mogelijkheden en onze service.

Een divers kleurenpalet

Linde Interieur is een trotse dealer van het merk Farrow and Ball. Het merk heeft een zeer divers kleurenpalet en brengt om de paar jaar nieuwe kleuren uit. De Farrow and Ball Estate Emulsion is momenteel een populaire verfsoort. Deze verf heeft een krijtachtige matte afwerking en een intense kleurdiepte. Deze kleur kan zowel op de muren als op het plafond toegepast worden. Wij kunnen niet alleen de verf leveren, maar naar wens een advies op maat geven over de kleuren die het beste bij je interieur passen.

Meer informatie of Farrow and Ball kleurenwaaier?

Heb je vragen over de Farrow and Ball verf? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met onze medewerkers. Maar je kunt ook een bezoek brengen aan onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle). Daar staan onze medewerkers klaar om je van het benodigde verfadvies te voorzien en de Farrow and Ball kleurenwaaier te laten zien. Wij helpen je om je interieur weer te laten stralen!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019