Jab

Jab

Welke interieur stijl we ook kiezen, textiel speelt een belangrijke rol bij het realiseren van onze ideeën. Stoffen zorgen voor sfeer en bieden voor elke persoonlijkheid en ieder interieur talloze decoratie ideeën. Collecties van de JAB Anstoetz groep bieden talloze mogelijkheden en volop inspiratie. Geef uw interieur een geheel eigen sfeer en identiteit. Creëer hiermee “uw thuis’.

Met hun geavanceerde ontwerpen en ongeëvenaarde variëteit aan producten, is JAB Anstoetz internationale marktleider in de chique wereld van interieurtextiel. Het gevarieerde assortiment bevat decoratie stoffen, meubelstoffen en voiles in bijna 20.000 kleuren.

Ieder seizoen brengt JAB nieuwe collecties uit. Deze vallen onder verschillende merken: JAB Fabrics, Chivasso, en Soleil Bleu. Ieder merk heeft zijn eigen stijl en unieke uitstraling.

Vraag een offerte aan of kom naar onze winkel

Op deze pagina kun je een deel van onze collectie van het merk Jab bekijken. Per product kun je de specifieke eigenschappen zien en naar wens een offerte aanvragen. Wij kunnen de producten op maat leveren. Om nog meer indruk te krijgen van onze collectie kun je ook naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel komen (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle). Onze interieurspecialisten staan daar klaar om je van het beste advies te voorzien. Wil je een compleet interieuradvies? Ook dat is mogelijk. Wij laten jouw interieur stralen!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019