Verticale lamellen

Verticale lamellen

Als je op zoek bent naar de meest ideale zonwering, dan komen verticale lamellen al snel naar voren. Verticale lamellen worden niet voor niets wereldwijd het meest verkocht. En daarom mogen ze ook zeker niet ontbreken in de collectie van Linde Interieurs. Verticale lamellen zijn volledig naar behoefte af te stellen. Dit kan zelfs met behulp van je telefoon in combinatie met de Homey Home Automation Controller! Ontdek de mogelijkheden en laat je door ons adviseren over de raamdecoratie die het beste bij jouw interieur past.

Decoratief én functioneel

Verticale lamellen zorgen voor een sfeervolle aankleding van het raam. Maar ze zijn niet alleen decoratief, maar ook heel functioneel. Wil je veel lichtinval, maar wel met lichtfiltering? Dan zet je ze open. En voor optimale privacy doe je de lamellen dicht. Linde Interieurs heeft verticale lamellen van topmerken zoals SUNWAY® en JASNO van verschillende materialen zoals aluminium, textiel en kunststof. Samen kijken we naar de beste oplossing voor de ruimtes. Ook voor schuifpuien en grote glaspartijen kunnen we verticale lamellen op maat leveren.

Lamellen in Rotterdam en omgeving

Kom naar onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel (Rotterdam, Gouda, Nesselande, Gouda en omgeving), waar onze interieurspecialisten je graag verder helpen om de perfecte verticale lamellen te vinden die passen bij de ruimtes. Ook voor een interieuradvies ben je bij ons aan het juiste adres. En in onze showroom kunnen we mooie voorbeelden laten zien! Wij zorgen voor interieuradvies waar je echt wat mee kunt. Een interieur waar je blij van wordt!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019