Luxaflex

Luxaflex

Iedereen kent het merk Luxaflex® wel. Het merk heeft al jaren wereldwijde bekendheid verworven op het gebied van raamdecoratie. De producten worden bovendien steeds weer doorontwikkeld. Daarom mag dit merk zeker niet in de collectie van Linde Interieurs ontbreken. Als dealer van Luxaflex® zorgen wij voor uitstekende service en montage van de raamdecoratie. Op deze pagina kun je onze collectie bekijken. Breng een bezoek aan onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (nabij Rotterdam) waar we je graag adviseren. Ook voor een compleet interieuradvies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ieder product heeft unieke kenmerken

De producten van Luxaflex® zijn stuk voor stuk uniek te noemen. Zo zijn de Luxaflex® Shades heel populair. Ze dragen bij aan energiebesparing door de speciaal gecreëerde luchtlaag. De Luxaflex® Silhouette Shades zijn eigenlijk een kruising tussen rolgordijnen, jaloezieën en in-betweens. Ideaal om voldoende licht binnen te laten, maar het felle licht te filteren. Daarnaast zijn er nog de plisségordijnen van Luxaflex®, die ook steeds meer aan populariteit winnen. Genoeg topproducten om uit te kiezen van dit merk. Er is voor iedere ruimte passende raamdecoratie te vinden. De producten zijn bovendien vaak te combineren met smart home functionaliteit en koordloze bediening.

Luxaflex® raamdecoratie op maat

Of het nu gaat om Luxaflex® Shades, plisségordijnen van Luxaflex® of één van de andere producten van dit merk, wij kunnen deze volledig op maat voor iedere ruimte maken. Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van Luxaflex® in Rotterdam en omgeving? Dan zit je bij ons zeker goed. Kom naar onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel (omgeving Nesselande, Gouda en Capelle) en ontdek de mogelijkheden voor raamdecoratie van dit kwaliteitsmerk.

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019