Therdex

Therdex

Ben jij op zoek naar een PVC vloer die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is? Kijk dan eens naar de vloeren van het merk Therdex. Deze onderscheiden zich door de mooie matte afwerking en de uitstraling van een echte houten vloer. Linde Interieurs is trotse dealer van Therdex PVC vloeren. Wij kunnen je uitgebreid adviseren over de vloer die het beste past bij jouw interieur en hebben eigen monteurs in dienst die de vloer op maat komen leggen. Ook voor een compleet interieuradvies ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek het aanbod en laat je inspireren.

Met echte houtlook

Het merk Therdex maakt gebruik van de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat de PVC vloeren niet van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. Zo zijn sommige vloeren  ‘registered embossed’, wat betekent dat de houtstructuur zelfs tastbaar aanwezig is dankzij de verfijnde techniek die gebruikt wordt. De Therdex PVC vloeren kunnen bovendien in verschillende patronen gelegd worden, zoals de populaire visgraat of Hongaarse punt. De specialisten van Linde Interieurs kunnen adviseren welke vloer het beste past bij jouw inrichting. De vloeren zijn sowieso breed toepasbaar: in de woonkamer, keuken of badkamer, maar ook op kantoren, in zorginstellingen, winkels, klaslokalen en showrooms.

Ontdek Therdex in de showroom

Ervaar de Therdex vloeren in onze showroom in Nieuwerkerk aan de IJssel (omgeving Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle aan de IJssel). Aan de hand van showborden krijg je in onze winkel een goede indruk van de topkwaliteit van deze PVC vloeren. En daar krijg je van het merk nog 15 jaar garantie bij. Heb je vragen of wil je meer informatie over de Therdex PVC vloeren? Neem dan gerust contact op, onze medewerkers helpen je graag verder om de juiste vloer te vinden.

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019