Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Deze rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte banen. Deze banen bewegen langs elkaar af waardoor je kunt spelen met de lichtinval. Wil je volledig verduisteren of deels? Je kunt het zelf bepalen met de duo rolgordijnen van Linde Interieurs. Kies voor smalle banen, brede banen, structuur of een effen stof. Het is allemaal mogelijk dankzij de ruime keuzemogelijkheden.

Verschillende collecties

Er zijn verschillende collecties voor duo rolgordijnen van topmerken. Denk aan de Twist van Luxaflex en de Eclips van Sunway. Een andere benaming voor duo rolgordijnen zijn de multishades. Trendkleuren voor deze duo rolgordijnen zijn wit of zwart, maar ze zijn in nog veel meer kleuren verkrijgbaar. Verder kunnen ze geleverd worden met metalen designsteunen met grijze, witte of zwarte accenten en een onderlat met een mooi design. Een metalen ketting zorgt voor de luxe afwerking.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je op zoek naar duo rolgordijnen in Rotterdam? Dan ben je bij Linde Interieur aan het juiste adres. Onze winkel en showroom zit namelijk in Nieuwerkerk aan den IJssel, vlakbij Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle. Onze medewerkers staan klaar om je advies te geven over de duo rolgordijnen die het beste passen bij iedere ruimte van je woning of bedrijfspand. Ook voor een compleet interieuradvies ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden, kom naar onze winkel of vraag online een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019