Kobe

Kobe

Kobe heeft een uitgebreid aanbod in stoffen en werkt al meer dan 35 jaar in landen als Nederland, Frankrijk en Groot-Brittannië in de interieur-, design- en lifestylesector. De stoffen van Kobe kan je gebruiken als meubelstoffen, vitrage, (vouw)gordijnen en ook als wandbekleding.

Wij kunnen de Kobe stoffen leveren in vele kleuren en structuren. De stoffen van Kobe staan bekend om hun prachtige luxueuze uitstraling. Ook zijn er mooie structuren beschikbaar in vele soorten. Door de diversiteit in kleuren en structuren zit er voor iedereen wel een stof naar wens tussen.

De stoffen zijn van erg hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je huis net dat beetje extra krijgt. De stoffen voldoen aan strenge eisen voor wat betreft stabiliteit van stofstructuur en lichtechtheid en worden gekenmerkt door een eigenzinnige vormgeving. Geen standaardstoffen, maar stoffen die iets aan jouw interieur toevoegen!

Vraag een offerte aan of kom naar onze winkel

Op deze pagina kun je een deel van onze collectie van het merk Kobe bekijken. Per product kun je de specifieke eigenschappen zien en naar wens een offerte aanvragen. Wij kunnen de producten op maat leveren. Om nog meer indruk te krijgen van onze collectie kun je ook naar onze winkel en showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel komen (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle). Onze interieurspecialisten staan daar klaar om je van het beste advies te voorzien. Wil je een compleet interieuradvies? Ook dat is mogelijk. Wij laten jouw interieur stralen!

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019