Paneel gordijnen

Paneel gordijnen

Wil je raambekleding met een moderne, strakke uitstraling? Dan zijn paneelgordijnen een goede keuze. Een paneelgordijn is een gordijn dat bestaat uit stof in verticale panelen. Deze panelen monteren we aan de bovenkant aan een rail en deze kunnen langs elkaar open en dicht worden geschoven. Op die manier kun je spelen met de lichtinval. De paneelgordijnen kunnen aan de onderkant verzwaard worden met baleinen. Linde Interieurs is specialist in paneelgordijnen in Rotterdam en omgeving. Bezoek onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel voor het beste advies.

Veel keuzemogelijkheden

Er zijn heel veel keuzemogelijkheden als het gaat om paneelgordijnen. Wil je een dichte stof of transparante stof? Of wil je deze twee combineren? Je kunt ook stof in meerdere kleuren in één paneelgordijn combineren. Of kies voor een leuke print in combinatie met effen stof. Het kan allemaal. Trends zijn bijvoorbeeld de Nubus shades en panelen van gerecyclede petflessen. Combineer de paneelgordijnen met aluminium baleinen voor een extra strakke uitstraling. De interieurspecialisten van Linde Interieurs kunnen je adviseren wat het beste bij de ruimte past.

Ontdek onze collecties

Op deze pagina kun je alvast de verschillende collecties paneelgordijnen bekijken. Maar in onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (regio Rotterdam, Nesselande, Gouda en Capelle) kunnen wij je nog beter adviseren over de best passende paneelgordijnen. Onze monteurs komen de gordijnen bovendien monteren zodat ze optimaal bevestigd zitten. Heb je advies nodig over bijvoorbeeld de verf op de muren of de vloer? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Naar wens kunnen we je voorzien van een compleet interieuradvies.

Van hoog naar laag sorteren
© Linde Interieurs 2019